joi, 3 februarie 2011

Van Gaal are testicule!

Fostul atacant italian al echipei germane Bayern München, Luca Toni, a declarat că antrenorul grupării bavareze, olandezul Louis van Gaal, şi-a dat jos pantalonii pentru a le arăta elevilor săi că are testicule, astfel că doar el decide titularii şi rezervele, informează Sport Bild. ”Într-o zi, antrenorul a vrut să ne arate clar că el poate trimite pe banca de rezerve orice jucător, indiferent de numele acestuia, pentru că are testiculele necesare să facă asta. Ca să ne şi demonstreze, şi-a dat jos pantalonii”.

Silve spune că:
Vreau să văd gesturi similare şi în România - Piţurcă să ne arate că are zaruri, Iordănescu să se laude cu o colecţie de icoane făcătoare de minuni, Halagian să-şi pună şapca lui cu Chicago Bulls pe alt cap, Mitică Dragomir să-şi lase priapismul la vedere şi de ce nu, toţi urmaşii lui Semeghin să îşi numere la antrenament sticlele de vin. Poate chiar şi Prunea să negocieze niscaiva transferuri cu ”Terente” pe masă, doar-doar va reuşi să sperie impresarii! Gigi Becali trebuie neapărat să ne invite să îi numărăm oile...
Sigur că în golăneala jeagoasă care bântuie fotbalul orice gest de teapa celui făcut de Van Gaal este posibil. Dar este şi de condamnat pentru că un antrenor cu pretenţii şi aere de Champions League nu trebuie să se coboare la nivelul unui conducător de boschet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu