joi, 3 februarie 2011

Van Gaal are testicule!

Fostul atacant italian al echipei germane Bayern München, Luca Toni, a declarat că antrenorul grupării bavareze, olandezul Louis van Gaal, şi-a dat jos pantalonii pentru a le arăta elevilor săi că are testicule, astfel că doar el decide titularii şi rezervele, informează Sport Bild. ”Într-o zi, antrenorul a vrut să ne arate clar că el poate trimite pe banca de rezerve orice jucător, indiferent de numele acestuia, pentru că are testiculele necesare să facă asta. Ca să ne şi demonstreze, şi-a dat jos pantalonii”.

Silve spune că:
Vreau să văd gesturi similare şi în România - Piţurcă să ne arate că are zaruri, Iordănescu să se laude cu o colecţie de icoane făcătoare de minuni, Halagian să-şi pună şapca lui cu Chicago Bulls pe alt cap, Mitică Dragomir să-şi lase priapismul la vedere şi de ce nu, toţi urmaşii lui Semeghin să îşi numere la antrenament sticlele de vin. Poate chiar şi Prunea să negocieze niscaiva transferuri cu ”Terente” pe masă, doar-doar va reuşi să sperie impresarii! Gigi Becali trebuie neapărat să ne invite să îi numărăm oile...
Sigur că în golăneala jeagoasă care bântuie fotbalul orice gest de teapa celui făcut de Van Gaal este posibil. Dar este şi de condamnat pentru că un antrenor cu pretenţii şi aere de Champions League nu trebuie să se coboare la nivelul unui conducător de boschet.

Uite mamă, vin mascaţii!

Zeci de poliţişti de frontieră şi vameşi au fost reţinuţi joi dimineaţă în Vama Siret, pentru trafic de ţigări şi luare de mită. Ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie şi procurori anticorupţie au făcut, în paralel, percheziţii atât la sediul vămii, cât şi la domiciliile poliţiştilor şi vameşilor reţinuţi, filajul în acest caz fiind început încă în urmă cu şase luni.

Silve spune că:
La prima lectură organele legii (asta dacă încă mai credem că există aşa ceva) îşi fac datoria. Nu este decât o mascaradă ieftină, menită să pună la punct o reţea care a prins tupeu mai mult decât este necesar şi probabil că nu şi-a plătit la timp contribuţia. În februarie 2006, vreo 20 de inşi care se întorceau din Italia au dat şoferului de autocar câte 250 de euro. Banii urmau să ajungă în buzunarele vameşilor pentru ca aceştia să nu aplice pe paşaport interdicţie. Sigur că şi şoferul şi-a tras comisionul cuvenit, dar grosul a ajuns unde trebuia.
Oricât de cinstită şi justiţiară ar fi această acţiune nu mă poate convinge că gruparea ”mafiotă” abia acum a fost descoperită. Nu mai credem în acţiuni heirupiste şi avem o scârbă profundă faţă de o adunătură de needucaţi care saltă din pat oameni nevinovaţi (vezi cazul mascaţilor care au greşit adresa).
În rest, sictir şi voie bună!