miercuri, 16 februarie 2011

ŞTIRILE PRÂNZULUI

AVEREA SINDICALĂ - Averile liderilor sindicali au intrat în atenţia inspectorilor de integritate, în urma declaraţiilor publice făcute de fostul vameş Marius Ungureanu referitoare la faptul că liderul Alianţei "Sed Lex", Vasile Marica, ar fi perceput mită pentru a promova şi menţine unii angajaţi în vămi, relatează Mediafax.
Surse din cadrul ANI au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că printre liderii de sindicat verificaţi se numără Bogdan Hossu, Vasile Marica, Dumitru Costin, Liviu Luca, Gheorghe Izvoranu, Ion Popescu, Marius Petcu, Anton Hadar şi Vasile Lincu. Inspectorii de integritate susţin că verificarea averii liderilor de sindicat a început în urmă cu câteva luni. Agenţia Naţională de Integritate a declanşat procedura verificării averii soţiei liderului SedLex, Vasile Marica, au informat surse din cadrul ANI. Mălina Marica, soţia lui Vasile Marica, este director al Şcolii de Finanţe Publice şi Vamă din cadrul Ministerului Finanţelor Publice, mai scrie Agerpres.
Reactia liderilor de sindicat, pe Hot news.
Averile indecente ale sindicaliştilor, în Adevărul. Declaraţiile de avere publicate recent pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate confirmă bănuielile de până acum referitoare la cât de înstăriţi sunt liderii centralelor sindicale. În lipsa declaraţiilor lui Liviu Luca, bănuit a fi cel mai bogat sindicalist, topul este dominat de Marius Petcu, preşedinte CNSLR – Frăţia, scria ziarul amintit în 11 februarie.
PREMIER TEHNOCRAT? - Preşedintele Traian Băsescu le-a spus liderilor locali ai PDL, la întâlnirea de marţi seară, că rolul acestora este să îi convingă pe parlamentari că este nevoie de un premier tehnocrat, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale, care spun că Emil Boc va fi înlocuit înaintea CNC al PDL.
PROSTIA NU DOARE - Deputatul PDL Cristian Boureanu a declarat, miercuri, la Interviurile Gândul, că nu înţelege de ce ar trebui ca unii să se supere că l-ar fi lezat pe preşedintele Băsescu, când a spus că a venit "ca prostul" la BPN de luni, precizând că afirmaţia sa nu a fost un reproş, ci o constatare, notează Mediafax. "Îmi menţin părerea. Am venit ca prostul fără să ştiu de la colegii din BPN sau de la cei care au participat că a existat o discuţie despre demisia premierului", a declarat Boureanu la Interviurile Gândul.
”ARDE” MOTORINA - Petrom a majorat, începând de miercuri, preţul de referinţă al motorinelor comercializate în staţiile proprii cu şapte bani/litru, anunţă Agerpres. Astfel, preţul de referinţă pentru un litru de motorină Top euro Diese 5l/Top nordic Diesel a ajuns la 5,11 lei. La benzine, preţurile au rămas nemodificate.
STRESUL ROMÂNILOR - Ce îi stresează pe români în drumul spre serviciu? Şoferii periculoşi, căldura şi conversaţiile zgomotoase la mobil. Stilul de condus neadecvat sau periculos al şoferilor reprezintă un factor major de stres pentru românii care se îndreaptă spre serviciu şi le subminează productivitatea şi satisfacţia profesională, potrivit unui sondaj realizat de Regus, preluat de Mediafax.
TEO ARE PROBLEME - Teo Trandafir luptă încă cu boala, la mai bine de o lună şi jumătate de când a fost internată în clinica din Viena. Se pare că infecţia internă cauzată de o pancreatită acută s-a extins din nou în abdomen. Medicii austrici au reînceput tratamentul însă nu au internat-o încă la Terapie intensivă, scrie agentiadepresamondena.com
ŞPAGA x 100 - Preşedintele rus Dmitri Medvedev a trimis miercuri spre examinarea Dumei de Stat, camera inferioară a parlamentului rus, un proiect de lege ce prevede sancţionarea corupţiei prin amenzi de o sută de ori mai mari decât valoarea mitei, anunţă Agerpres.
UNDE SE VEDE LIGA I - Liga Profesionistă de fotbal a anunţat astăzi oficial programul televizărilor primei etape din 2011. Etapa a 19-a debutează cu meciul Pandurii-Oţelul, dar cel mai important meci al etapei Craiova-Steaia, va fi transmis în direct de Digi Sport, duminică, 27 februarie de la ora 20:30. Vezi pe GSP programul complet.
MARICA E ”PA!” - Managerul clubului german VfB Stuttgart, Fredi Bobic, a declarat ca atacantul Ciprian Marica are sanse minime sa mai joace la formatia sa, dupa excluderea din lot, decisa, marti, în urma declaratiilor internationalului român la adresa relatiei sale cu antrenorul Bruno Labbadia, informeaza Bild.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu