marți, 22 februarie 2011

ŞTIRILE PRÂNZULUI

BĂSESCU EVALUEAZĂ INTERNELE - Preşedintele Traian Băsescu a solicitat marţi conducerii MAI să treacă imediat la o evaluare a celor desemnaţi în funcţii de conducere, denunţând, în context, numirile pe criterii politice, anunţă Agerpres. Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi la bilanţul MAI că ministerul nu este la nivelul la care ar trebui să fie şi că "oriunde pui degetul apar elemente de corupţie". Şeful statului a menţionat în intervenţia sa că ministerul nu este încă la nivelul la care ar trebui să fie, nivel specific unui stat european, potrivit Mediafax.
BLEJNAR, PONTA ŞI… ELODIA - Şeful ANAF, Sorin Blejnar, a declarat, marţi, ca răspuns la acuzaţiile privind implicarea sa în corupţia din vămi, că preşedintele PSD, Victor Ponta, i-ar "pune în cârcă" şi uciderea Elodiei şi a indicat în glumă că ea ar putea fi şi "regele", despre care tot Ponta poate da mai multe informaţii, susţine Mediafax.
ŞPAGĂ CU … REST - Poliţiştii de frontiera aveau grijă să ascundă banii pe care îi împărţeau la finalul turei. Ei erau dispuşi să dea şi rest celor care nu aveau banii potriviţi pentru mită, scrie realitatea.net. Totodată, poliţiştii de la Albiţa numărau banii cu lumina stinsă.
ANTICORUPŢIA…SCHENGEN? - Prim-ministrul Emil Boc a susţinut, marţi, la bilanţul Ministerului Administraţiei şi Internelor, că acţiunile desfăşurate de procurori şi de Direcţia Generală Anticorupţie în vămile şi punctele de trecere a frontierei României nu au legătură cu obiectivul de aderare la spaţiul Schengen, potrivit Agerpres.
VINE MOŢIUNEA DE CENZURĂ - Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că opoziţia va depune o moţiune de cenzură pe marginea angajării răspunderii Guvernului pe Codul Muncii, anunţă Agerpres. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că PSD şi PNL vor depune moţiune de cenzură dacă Guvernul îşi va angaja răspunderea în Parlament pe Codul Muncii, susţine Mediafax.
BOC REDUCE FISCALITATEA - Guvernul ar putea reduce nivelul contribuţiilor sociale la jumătatea acestui an sau mai repede, a declarat, marţi, prim-ministrul Emil Boc, la Radio România Actualităţi. El a subliniat că decizia de reducere a fiscalităţii în domeniul forţei de muncă "este o chestiune de luni", potrivit Agerpres.
MIRCEA BĂSESCU RECLAMĂ REALITATEA - Sesizarea lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, adresată Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), cu privire la o "campanie negativă" împotriva sa, susţinută de postul Realitatea tv va fi analizată într-o şedinţă viitoare, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului, Răsvan Popescu.
BERCEA MONDIAL, O FAMILIE PENALĂ - Membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, au fost cercetaţi de Poliţia Olt, în ultimii cinci ani, în aproximativ 120 de dosare penale, majoritatea fiind constituite în urma unor plângeri făcute între ei, iar în prezent mai sunt în lucru şase dosare penale pe numele lui Bercea Mondial, susţine Mediafax.
DEZASTRU ÎN NOUA ZEELANDĂ - Cel puţin 65 de persoane au murit în urma cutremurului înregistrat marţi în Noua Zeelandă, a anunţat premierul John Key, citat de site-ul postului de televiziune TVNZ, scrie Mediafax.
ÎMPUŞCAT PENTRU FLORICELE - Un bărbat a fost împuşcat mortal în timpul proiecţiei filmului "Lebăda neagră/ Black Swan" într-un cinematograf din Riga, deoarece făcea prea mult zgomot mâncând floricele de porumb, informează hollywoodreporter.com, preluat de Mediafax
AUGUSTUS NU MAI POATE - Unul dintre cei mai importanţi arbitri din lotul Ligii 1, Augustus Constantin, nu va putea arbitra în primele etape pentru că a fost singurul "central" care a picat testele fizice susţinute săptămîna trecută la Braşov, scrie GSP.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu