marți, 15 februarie 2011

Adi Mutu: "M-am făcut de râs, cred că, în p... mea"

Numele lui Adrian Mutu apare într-un nou scandal. Atacantul Fiorentinei a fost înregistrat de Serviciul Român de Informaţii (SRI) în dosarul interlopului Nuredin Beinur, arestat pentru fapte comise cu violenţă, scrie Adevărul. Discuţiile telefonice dintre Mutu şi Beinur, interceptate în 2010, arată că cei doi sunt în relaţii strânse de prietenie şi, potrivit sursei citate, limbajul lor este foarte "colorat“, iar cei doi se adresează unul altuia cu apelativul „cumetre".

Silve zice că:
Te-ai făcut de râs cu câţiva ani în urmă când ai început să batjocoreşti fotbalul, sportul care te-a făcut mare. Tu ai vrut-o neapărat pe Coca, te-ai îndrăgostit de ea şi nu te-ai lăsat până când nu ai sedus-o. Din nefericire pentru tine, ea a fost cea care te-a abandonat, forţându-te să pleci de la Londra. Apropo, vezi că încă nu ai achitat nota de plată pentru o distracţie care l-a costat mult prea scump pe magnatul Abramovici. Ce importanţă şi ce valoare mai are acum o amărâtă de chitanţă dintr-un restaurant al unui interlop?!
Ne pasă prea puţin că SRI-ul ascultă telefoanele fotbaliştilor. Ne pasă prea puţin de ceea ce fac ei în fara terenului. Ne pasă prea mult de fotbal, ne este foame de driblinguri adevărate, de goluri, de performanţă. Nu vom avea însă prea curând parte de bucurii fotbalistice pentru că tinerii din ziua de azi îl au ca model pe Adi Mutu.
Când fotbalul păleşte în umbra sticlelor de whisky, când stopurile pe piept se fac cu silicoane, când topul Laurei Andreşan (sau, mai nou, al Ioanei Popescu) este mai important decât topul marcatorilor, când bătăile cu ospătarii sunt mai atractive decât cantonamentele, când interlopii sunt mai presus de antrenori, dă-ne voie, dragă Adi să uităm că exişti. Ca fotbalist ( şi cu pretenţii de naţională!).
De fapt, te-am trecut deja în lumea celor care nu cuvântă fotbalistic. Iar amintirile legate de tine le poţi număra pe degete - cocaina de la Londra, Gigi Grosu, party-ul de la Novi Sad, libanezul de la Florenţa, sibutramina şi sictirul faţă de Mihajlovici. Ah, uitasem penalty-ul cu Italia de la Euro 2008! Mulţumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu