luni, 21 februarie 2011

ŞTIRILE PRÂNZULUI

ALTĂ VAMĂ, ALTĂ ŞPAGĂ - Un număr de 53 de poliţişti de frontieră de la Albiţa, între care şeful sectorului Albiţa al Poliţiei de Frontieră, Daniel Corban, au fost ridicaţi de anchetatori în urma percheziţiilor şi descinderilor care au avut loc, luni dimineaţă, în vamă şi la locuinţele acestora, afirmă surse judiciare, preluate de Mediafax. Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, a caracterizat, luni, valul de arestări de la vama Albiţa ca fiind parte a unor "piese de teatru de prost gust", care nu vor folosi la nimic, potrivit Agerpres.
PREMIERUL PANSAMENT - Un premier-pansament în fruntea guvernului nu va rezolva problemele ţării, iar mecanismul prin care preşedintele îşi caută premier este în afara prevederilor constituţionale, a declarat duminică la Realitatea tv preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, citat de Agerpres.
MALIŢIOZITĂŢI PEDELISTE - Fostul ministru Monica Iacob Ridzi declară, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că s-ar fi autosuspendat din partid dacă statutul formaţiunii i-ar fi permis şi o critică pe Sulfina Barbu pentru "maliţiozităţile" la adresa sa, spunând că nu aceasta este în măsură să vorbească despre integritate în PDL
FORZA ROSSA - Importatorul Ferrari pe piaţa locală, Forza Rossa, a primit de la începutul anului 27 de comenzi pentru maşina italiană de lux, în condiţiile în care cota alocată de constructorul italian pentru România în 2011 este de 28 de unităţi, a declarat directorul de vânzări al dealerului, Octavian Ursu, citat de Mediafax.
REVOLUŢIILE SÂNGEROASE - Un val de contestare socială şi politică fără precedent este reprimat, adeseori sângeros, de regimurile autoritare din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu. Mediafax prezintă ultimele evenimente din aceste ţări, între care Libia, Egipt, Irak, Maroc şi Tunisia.
 GOPO ”VREA SĂ FLUIERE” - Lungmetrajul de debut al regizorului Florin Şerban - "Eu când vreau să fluier, fluier" - a adunat un număr-record de nominalizări la cea de-a cincea ediţie a premiilor Gopo, au anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, organizatorii - Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), citaţi de Agerpres.
AVERTIZARE METEO - Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, o informare meteo privind intensificări ale vântului şi ninsori în întreaga ţară, cu depuneri de zăpadă mai consistente în sudul Banatului, Oltenia şi zona de munte, scrie Agerpres.
NAŢIONALA, DE 9 EURO - Federaţia Română de Fotbal a pus în vânzare 600 de bilete repartizate suporterilor români pentru partida Bosnia-Herţegovina - România, din cadrul preliminariilor Euro 2012, programat la Zenica pe 26 martie, de la ora 20.15, informează site-ul oficial al FRF, citat de Mediafax. Operaţiunea se va derula pe site-ul specializat www.biletefotbalonline.ro, preţul unui bilet fiind de 9 Euro, căruia i se vor adăuga taxele de expediere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu